0
Whatsapp

Sport

Aanvallende kopzorgen voor Telstar-trainer Jonker

20 februari 2020, 15.31 uur · Aangepast 21 februari 2020, 12.05 uur · Door Redactie

VELSEN-ZUID - Tijdens de afsluitende training van Telstar voor de wedstrijd tegen MVV ontbrak de gehele voorhoede. "Wij hebben veel vraagtekens. Wij beslissen morgen wie er gaan spelen. Er is in ieder geval genoeg werk voor de medische staf", aldus trainer Andries Jonker.

Pro Shots / Wouter Dill
Pro Shots / Wouter Dill

Elayis Tavsan trainde nog apart van de groep en Reda Kharchouch verliet voortijdig de training. Glynor Plet deed zelfs niet eens mee aan de training. Logische vervangers zijn Richelor Sprangers en Rashaan Fernandes. Trainer Jonker wilde er weinig over kwijt. "Dat is een optie. Sven van Doorm kan ook in de voorste lijn spelen, net als Ilias Bronkhorst. Het is in ieder geval puzzelen", aldus Jonker. Bronkhorst trainde vandaag wel mee, maar is herstellende van een enkelblessure.

Quote

"Het is echt puzzelen"

telstar-trainer andries jonker

Richelor Sprangers trainde vandaag met de basiself. Logisch is dan dat hij tegen MVV gaat beginnen. "Ik hoop dat ik speel. Ik verwacht van wel", aldus de aanvaller. Sprangers speelde dit seizoen weinig voor Telstar. De laatste keer dat hij startte was op 12 oktober 2019 in de uitwedstrijd tegen TOP Oss. "Ik heb een paar zware maanden achter de rug. In die periode heb ik enorm gestruggled. Het gaat nu de goede kant op", vertelt Sprangers.

Telstar - MVV is vrijdag live te horen bij NH Sport. De radio-uitzending begint om 19.00 uur. De aftrap is om 20.00 uur.

Whatsapp