Ga naar Content

Nog twee aanhoudingen voor roofoverval in hotelkamer Oostzaan: slachtoffer (23) vastgebonden

HOOFDDORP - De politie heeft gisteravond in Hoofddorp nog twee verdachten aangehouden voor de brute roofoverval op een hotelkamer in Oostzaan, afgelopen maandag. Het gaat om een 18-jarige Amsterdammer en een 19-jarige Hoofddorper. 

Foto: Inter Visual Studio/Pascal Fielmich

Agenten zagen de auto rijden die bij de gewapende overval in het Van der Valk-hotel van de 23-jarige Oostzaner was afgenomen. Nadat de auto langs de kant was gezet, werden de twee inzittenden aangehouden. Ze zijn meegenomen naar het bureau waar ze worden verhoord en hun rol bij de overval wordt onderzocht.

Vier verdachten opgepakt

Met de twee aangehouden mannen komt het totale aantal aangehouden verdachten voor de roofoverval op vier: enkele uren na de overval werden er in Amsterdam een 18-jarige vrouw uit Amsterdam en een 19-jarige vrouw uit Heemskerk aangehouden. Zij zitten in volledige beperking, wat inhoudt dat zij alleen contact met hun advocaat mogen hebben.  

Lees ook

Het slachtoffer werd rond 16.50 in een hotelkamer van het Van der Valk-hotel aan het Westeinde onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen zijn spullen af te geven. Voordat de daders er met z'n eigendommen - waaronder z'n auto - vandoorgingen, bonden ze de man vast. Kort na de overval werd hij bevrijd. Hij raakte niet gewond.  

De recherche zet het onderzoek voort. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd alsnog contact op te nemen.  

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!