Ga naar Content

Handballers Volendam langer door met Hans van Dijk

VOLENDAM - Trainer Hans van Dijk staat ook volgend seizoen voor de groep bij de handbalmannen van Volendam. De coach, die vorig seizoen aangesteld werd als vervanger van Peter Portengen, staat op dit moment met zijn ploeg op de negende plaats in de BENE-league. 

Foto: Handbal Volendam

"De Volendamse handbalvereniging heeft de werkwijze en samenwerking met Van Dijk dit seizoen als heel prettig ervaren", schrijft Volendam op de website van de club. "De club heeft er dan ook vertrouwen in dat hij ook volgend seizoen de juiste persoon is voor het hoofdtrainerschap van de herenselectie."

"Het getuige van vertrouwen dat we volgend seizoen nog een jaar doorgaan"

Volendam-trainer hans van dijk

Ook Van Dijk zelf is content met de verlenging van zijn contract. "Het kwam niet echt als een verrassing, maar ik vind het wel heel mooi. We hebben natuurlijk een moeilijk seizoen. Het getuigt dus van vertrouwen dat we volgend seizoen nog een jaar doorgaan. Ik heb er heel veel zin in", aldus de trainer in gesprek met NH Sport. Volendam verloor zaterdagavond nog met 35-22 de Belgische club Visé.

Van Dijk gaf eerder aan verder te willen bouwen met Volendam. "Het volgende seizoen is geslaagd als we ons eerder plaatsen voor de finale van het landskampioenschap in Nederland, ons plaatsen voor de final four en als we ver komen in de beker. Dan is het seizoen geslaagd. "