Zaanstreek-Waterland

Man probeert boterhammen agenten te stelen na krijgen bekeuring voor overlast

14 februari 2020, 12.17 uur · Door Redactie

Whatsapp

ZAANSTAD - Een opvallende actie van een man die gisteren bij een busstation in de Zaanstreek een bekeuring kreeg voor het veroorzaken van overlast. Toen agenten een bon uitschreven, probeerde hij zich zonder enige gêne te vergrijpen aan de bammetjes van één van de agenten. 

Adobe Stock

Agenten zagen tijdens een ritje op weg naar het stadhuis een man bij het busstation zitten die al meerdere waarschuwingen had gekregen voor het veroorzaken van overlast. Toen de politie een kijkje kwam nemen, besloten ze hem een bekeuring te geven. 

Omdat de agent tijdens het schrijven van de bon een boterhammentrommeltje bij zich had, besloot hij deze op een bankje naast de overlastgevende man te zetten. Nadat hij de bekeuring had geïnd, stond hij op en nam de benen, maar nam hij ook de boterhammen van de agent mee. 

Broodjesdief

"Hij haalde zijn schouders op en begon de broodjes rustig uit de verpakking te halen", schrijft een verbaasde politie op Facebook. Gelukkig voor de hongerige agent, kon hij maar net voorkomen dat de 'broodjesdief' een hap uit zijn maaltje kon nemen. 

De man is niet aangehouden voor de diefstal van het brood. "Maar we hebben op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt, wat wij hiervan vonden", besluit de politie. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Whatsapp