Sport

Dik wil zijn periode bij Groen Geel op een positieve manier afsluiten

2 februari 2020, 20.15 uur · Aangepast 3 februari 2020, 16.39 uur · Door Redactie

Whatsapp

WORMER - Aan het einde van dit seizoen stoppen trainers Dico Dik en Robert Luttik bij korfbalvereniging Groen Geel. Na zeven jaar bij de club te hebben gezeten vindt Dik het tijd om er een punt achter te zetten. "Ik denk dat het einde van het seizoen het juiste moment is om afscheid te nemen."

Dico Dik - NH Sport/Edward Dekker

Onder zijn leiding beleefde Groen Geel een aantal erg goede jaren. "De doelstellingen werden jaar na jaar gehaald, met als hoogtepunt de promotie naar de Korfbal League. Je gaat wel eens nadenken wat jezelf wil. Ik werk nu zeven jaar met dezelfde groep. Je wilt zorgen dat het uitdagend blijft. Ik denk dat het einde van het seizoen het juiste moment is om afscheid te nemen", vertelt Dik aan NH Sport. 

Quote

"Het belangrijkste is nu de negende plek halen en handhaving realiseren"

groen geel-trainer dico dik

Afgelopen seizoen haalde Groen Geel het hoogste niveau van het korfbal. Dit jaar heeft de club uit Wormer het lastiger. Toch wil Dik zijn tijd bij Groen Geel op een positieve manier eindigen. "Op dit moment genieten we van elke wedstrijd. Het seizoen willen we graag met z'n allen op een goede manier afsluiten. Het belangrijkste is nu de negende plek halen en handhaving te realiseren. "

Belangrijke wedstrijd

Groen Geel staat momenteel op de negende plek in de Korfbal League, maar de ploeg heeft evenveel punten als hekkensluiter Tempo. Komende wedstrijd is daarom extra belangrijk, want dan nemen de twee teams het tegen elkaar op. Het duel begint zaterdag 8 februari om 19.00 uur.

Whatsapp