Ga naar Content

Telstar druk op laatste transferdag: Baly en Cagro komen, McGuane definitief weg

VELSEN-ZUID - Darryl Baly (22) maakt de overstap van FC Volendam naar Telstar. De 22-jarige Zaankanter speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor de Velsenaren. Verder werd vrijdag de Belg Welat Cagro aangetrokken van het Armeense FC Urartu en werd de deal tussen Telstar en Nottingham Forrest over Marcus McGuane definitief afgerond.

Foto: Pro Shots/Toon Dompeling

Vorig seizoen maakte Baly zijn debuut bij het het eerste van FC Volendam, maar trainer Wim Jonk heeft tot nu toe de voorkeur voor Mike Eerdhuijzen en Micky van de Ven. Baly speelde zijn wedstrijden dit seizoen vooral bij Jong FC Volendam en krijgt nu de kans om meer ervaring op te doen in de eerste divisie. 

Op vrijdag 14 februari zal hij zijn oude ploeg al treffen in de vissersderby.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Cagro

Welat Cagro (20) trainde eerder deze week al mee bij de ploeg van Andries Jonker. Dat is blijkbaar aan beide kanten bevallen. De middenvelder speelde dit kalenderjaar nog geen minuut.

McGuane

Alhoewel alle partijen eruit waren over Marcus McGuane volgens Jonker, werd op de laatste dag van de transferperiode de overgang naar Nottingham Forest definitief. De middenvelder werd gehuurd van FC Barcelona.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Vrijdag werd ook duidelijk dat spits Reda Kharchouch in Velsen-Zuid blijft. Het geïnteresseerde Sparta Rotterdam kwam er niet uit met Telstar.

Lees ook