Ga naar Content

Teleurgestelde oud-Volendamspeler na nederlaag tegen AZ: "Klote-avond"

HEERENVEEN - De teleurstelling droop van het gezicht bij Joey Veerman na de nederlaag tegen AZ. De oud-middenvelder van FC Volendam is blij met z'n nieuwe werkgever, maar voelde vooral de pijn van het verlies. "We kwamen niet aan voetballen toe."

"Geen lekkere wedstrijd", blikte Joey Veerman terug op de zaterdagavond in het Abe Lenstra Stadion. "Ik kwam zelf ook niet echt in het spel. Een klote-avond."

Veerman maakte afgelopen zomer de overstap naar sc Heerenveen. Op een paar invalbeurtjes na is de oud-Volendammer verzekerd van een plek op het middenveld. "Het is voor mij goed dat ik gelijk in de basis ben gekomen en nog steeds sta. Had verwacht dat het langer zou duren, maar ik ben blij dat het gelijk gebeurde."

"Geen lekkere wedstrijd, ik kwam ook niet in het spel. Een klote- avond."

Oud-volendamspeler Joey Veerman

Zijn oud-teamgenoten doen het dit seizoen uitstekend in de eerste divisie. FC Volendam staat stevig op de vierde plaats met nog uitzicht op directe promotie. "Die doen het inderdaad goed, maar heb ik geen zin om over te praten", aldus een zwaar balende Veerman in de mixed-zone na de nederlaag tegen de Alkmaarders.

Lees ook