Ga naar Content

Blije Jonker: "Verder gegaan waar we voor de winterstop gebleven waren"

VELSEN-ZUID - Andries Jonker was een tevreden man na de 1-0 zege van Telstar op TOP Oss. Hij zag dat zijn ploeg meer had kunnen scoren dan het deed, maar constateerde dat Telstar aan een goede reeks bezig is.

"In de beginfase vonden we dat TOP Oss de bal teveel had", begon de trainer van Telstar. "In de tweede helft hadden we meer controle en hebben we niks meer weggegeven. Wel kansen gecreëerd, de 1-0 was eigenlijk een dunne afspiegeling van de krachtsverhoudingen. We zitten in een uitstekende serie. We zijn verder gegaan waar we voor de winterstop mee gebleven waren. We hebben ons nu stevig in het linkerrijtje genesteld, dat is mooi. Het is veel leuker om voor de prijzen te spelen dan om des keizers baard."

Kharchouch

Reda Kharchouch was de matchwinner met zijn doelpunt in de 64e minuut, maar miste ook een levensgrote kans; voor een praktisch leeg doel mikte hij op de paal. "Helaas, klote. Het is gebeurd. Ik kon er vandaag twee of drie maken. Gelukkig maak ik de winnende, dat verlicht de pijn een beetje."

Gevraagd naar zijn toekomstplannen zei de spits: "Als ik vertrek, dan is het omdat er een sneltrein langskomt. Als ik voor een miljoen vertrek, wie houdt me dan tegen? Maar ik heb hier veel plezier in mijn spel, een leuke aanhang en ik voetbal vanuit vertrouwen. Ik ben nu nog een Telstar-speler."

Reda Kharchouch: "Ik ontwikkel me met de dag" - NH Nieuws

Lees ook