Ga naar Content

Vandalen vernielen geparkeerde auto's in Hilversum: politie roept op aangifte te doen

HILVERSUM - Hilversum lijkt te maken te hebben met vandalen die moedwillig auto's vernielen. De afgelopen weken werden in dezelfde wijk al meerdere auto's bekrast. De politie roept gedupeerden op om aangifte te doen. 

Foto: Adobe Stock

De vandalen sloegen al een paar keer toe aan de Lijsterweg. Daar zijn enkele auto's bekrast en zouden ook de banden van een auto zijn lekgestoken.

Ook een paar straten verderop, aan de Liebergerweg en de Kamerlingh Onnesweg, waren geparkeerde auto's het doelwit. Er zijn auto's bekrast, maar ook autoruiten ingeslagen. 

Aangiftes

De politie laat weten de vandalisme te onderzoeken, maar zegt tot nu toe geen aangiftes te hebben gehad. De politie roept gedupeerden op dat wel te doen. "Alleen dan kunnen wij zien of er een probleem is in een bepaald gebied. En we kunnen dan bepaalde -preventieve-maatregelen nemen", zegt een woordvoerder tegen NH Nieuws. 

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!