Ga naar Content

Trainer Van den Broeck, van rozenkas naar de sporthal

DE KWAKEL / VOLENDAM - Handbaltrainer Ruud van den Broeck is in het dagelijks leven rozenveredelaar.  De kas verruilt hij in de avond én het weekend voor de sporthal van de handbalsters van Volendam. "Wij staan op een vijfde plek en doen nog volop mee voor een plek in de kampioenspoule", aldus Van den Broeck.

Foto: Volendam

Onder Ruud van den Broeck (rechts op de foto) promoveerden de vrouwen van Volendam naar de eredivisie. Toch komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking. Volgens de inwoner van Kudelstaart heeft het team naast de trainer een manager nodig die dicht op het team zit. "Wij hebben een nauw betrokken manager nodig om die laatste stap naar prijzen te zetten", licht de inwoner van Kudelstaart toe.

"Wij hebben een nauw betrokken manager nodig"

volendam-trainer ruud van den broeck

"Hij heeft gelijk, maar wij zijn er nog niet aan toe. Wij hebben heel veel kunnen opbouwen, maar wij kunnen daar niet maar mee doorgaan. Natuurlijk willen wij het op lange termijn voor elkaar maken", aldus algemeen manager Joost Ooms.

NH Sport liep een ochtend mee in de rozenkas en was 's avonds bij de wedstrijd van de handbalvrouwen tegen Voorwaarts. Bekijk hierboven de reportage.