Start van hoofdcontent

West-Friesland

NL
V

Man gewond bij steekpartij in woonwijk Bovenkarspel: dader voortvluchtig

19 januari 2020, 20.07 uur · Aangepast 20 januari 2020, 08.05 uur · Door Redactie

BOVENKARSPEL - Bij incident in een woonwijk in Bovenkarspel is gisteravond een man gewond geraakt. De dader is voortvluchtig.

GLOCALmedia

Het gebeurde zondagavond op de Piet van Egmondweg, rond 19.00 uur. Er was veel rumoer in de straat, want het zou mogelijk zijn gegaan om een gewelddadige overval. 

Getuigen melden aan NH Nieuws dat er is geprobeerd om een auto te stelen, terwijl de bestuurder er nog in zat. Hierbij zouden één of meerdere daders betrokken zijn geweest. De bestuurder van de auto zou toen in een gevecht gewond zijn geraakt, mogelijk door een steekwapen.

Gaspedaal

De gewonde zou vervolgens op het gaspedaal hebben getrapt om te ontkomen aan de overvaller(s) en toen op een andere auto zijn gereden. Buurtbewoners zouden de gewonde man hebben geholpen. 

De politie kan dit nog niet bevestigen en onderzoekt de zaak. Wel bevestigt een woordvoerder dat er een jongeman gewond is. Het is onduidelijk hoe hij eraan toe is. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

Man met stekels

Het is niet duidelijk wat de reden van de ruzie was. De straat waar het gebeurde is afgezet. Tekst gaat door onder de foto

Inter Visual Studio

De politie is nog op zoek naar de dader. Het gaat om een man van rond de 25 jaar met zijn haar in stekels, een bril en een donkere jas. Er werd gisteren een burgernet-melding verspreid, maar vooralsnog heeft dat niets opgeleverd.

Inter Visual Studio

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!