Whatsapp

Sport

Promes blij met komst Babel: "Goed dat hij erbij is"

17 januari 2020, 16.34 uur · Aangepast 17 januari 2020, 16.50 uur · Door Redactie

AMSTERDAM - Quincy Promes is blij dat Ryan Babel is aangesloten bij de selectie van Ajax. De buitenspeler is zelf fitter uit het trainingskamp in Qatar gekomen, maar is niet bang voor de extra concurrentie: "Het was een verrassing voor mij, maar zeker een positieve."

Pro Shots/Niels Broersema

"Ik train weer volledig mee, al een tijdje. Ik ben beter dan de oude", aldus Promes die begin december geblesseerd raakte. "Ik denk dat we voldoende kwaliteiten hebben in de groep", denkt de buitenspeler, vooruitblikkend op de tweede seizoenshelft. "Ryan (Babel, red.) is erbij, we hebben genoeg kwaliteiten en ik denk dat er zondag zeker goals voor ons gaan vallen." Voor Ajax staat er dan de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma, thuis tegen Sparta Rotterdam.

Quote

"Hij gaat heel belangrijk zijn voor het team, met goals en assists"

ajax-speler quincy promes

De komst van Babel verraste Promes dus, maar hij is er wel blij mee. "Ik ken hem persoonlijk goed, het is heel goed dat hij erbij is. Hij gaat heel belangrijk zijn voor het team, met goals en assists waar hij bekend om staat. Hij brengt een stukje ervaring, ook buiten het spel. Met zijn ervaring kan hij zeker wat toevoegen in onze jonge groep om prijzen te gaan winnen."

Whatsapp