Ga naar Content

Mink Peeters voor anderhalf jaar naar FC Volendam

VOLENDAM - Mink Peeters en FC Volendam hebben een akkoord bereikt. Het voormalig Ajax-talent mag zich eerst in de kijker spelen bij het beloftenteam vertelt trainer Wim Jonk. "Een jongen die in zichzelf wil investeren." Peeters heeft een contract voor anderhalf jaar getekend.

Foto: Pro Shots / Stanley Gontha

 "Hij heeft wat omzwervingen gemaakt, maar in het verleden was hij een goede speler", aldus Wim Jonk voor de camera van NH Sport. "Hij krijgt bij Jong Volendam de kans om te laten zien of hij een toegevoegde waarde is." 

Bekijk hieronder de reactie van trainer Wim Jonk over Mink Peeters.

Wim Jonk over Mink Peeters - NH Nieuws

Als talent naar Real Madrid
Peeters gold in de jeugd van PSV en Ajax als een grote belofte en speelde interlands voor diverse Nederlandse jeugdelftallen. In 2014 plukte Real Madrid hem weg bij Ajax, maar wist daar nooit te imponeren. Bij Real Madrid kwam hij niet aan de bak in het eerste elftal, waardoor hij achtereenvolgens aan VVV-Venlo, Almere City en Lleida Esportiu werd uitgeleend. Sinds afgelopen zomer speelde de vleugelaanvaller in Servië.

Nog zonder Mink Peeters neemt FC Volendam het vrijdagavond om 20u in eigen huis op tegen Jong PSV. Op NH Radio hoor je live flitsen van dit duel.

Lees ook