Ga naar Content

Auto explodeert in Hoofddorp: gewonde nog spoorloos

HOOFDDORP - In een auto die aan de Bosweg in Hoofddorp stond geparkeerd, heeft gisteravond rond 22.30 uur een explosie plaatsgevonden. Over mogelijke slachtoffers en de oorzaak is nog veel onduidelijk. 

Foto: Inter Visual Studio

De auto stond op het moment van de explosie nabij partycentrum Claus. Mogelijk zat er op dat moment iemand in, of stond er iemand naast, want de politie houdt er rekening mee dat een gewonde zich na de explosie uit de voeten heeft gemaakt. Hij of zij zou het Haarlemmermeerse Bos zijn ingelopen, maar is nog niet gevonden. 

Brandbare vloeistof

De eigenaar van de auto is inmiddels wel gevonden. Hij doet aangifte van vernieling: naast de auto is een jerrycan met daarin een brandbare vloeistof aangetroffen.  Forensisch rechercheurs onderzoeken of de brand inderdaad is aangestoken.  

Foto: Inter Visual Studio

Getuigen lieten gisteravond aan NH Nieuws weten dat ze een gewonde vanaf de parkeerplaats richting het bos hebben zien lopen. Het is nog onduidelijk of het om een man of een vrouw gaat. Getuigen of mensen met meer informatie wordt gevraagd zich te melden.  

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!