Ga naar Content

Circusartieste aan beterende hand na val in Carré

AMSTERDAM - De toestand van de circusartieste die gewond raakte door een val in het Amsterdamse theater Carré is verbeterd.

Foto: Facebook

Volgens producente Monica Strotmann is het gevoel in haar benen deels terug en kan ze waarschijnlijk redelijk snel het ziekenhuis verlaten.

Volgens Strotmann is de situatie van Kristina Vorobeva nog altijd ernstig, maar 'een stuk beter' dan hoe het er eerder voorstond. "Daar zijn we heel erg blij mee", aldus de producente, die haar donderdagmiddag heeft opgezocht in het ziekenhuis. De acrobate moet nog wel een operatie ondergaan.

Tand afgebroken

Vorobeva en haar man Rustem Osmanov maakten vorige week vrijdag tijdens een acrobatenact een val van tien meter. Dat gebeurde tijdens een voorstelling van het Wereldkerstcircus. Later bleek dat het duo viel toen een van Osmanovs tanden afbrak, terwijl hij zich vastbeet in een bit.

Vorobeva moest na de val een dubbele operatie aan haar nek ondergaan en voelde haar benen niet meer. Osmanov kwam ervanaf met een hersenschudding en raakte in shock, maar is inmiddels hersteld.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Lees ook