Ga naar Content

Lange file op A5 door pechgeval op A10-West

NOORD-HOLLAND - Door een pechgeval op de A10-West (Ring Amsterdam) richting Zaanstad staat er op de aansluitende A5 een flinke file. Het is bovendien niet de enige plek waar het verkeer deze avondspits vastloopt.  

Foto: AdobeStock

Vanwege het pechgeval op de A10-West zijn daar drie rijstroken afgesloten, meldt de ANWB. Ook ter hoogte van de Coentunnel is slechts één rijstrook open. 

Het gebrek aan beschikbaar asfalt zorgt op de A5 - tussen de knooppunten Raasdorp en Westrandweg - voor vier kilometer meter, meldt Rijkswaterstaat. Rond 16.45 uur meldde de ANWB een vertraging van zo'n 35 minuten.  

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Ook op de A7 bij een Hoorn-Noord is een ongeluk gebeurd. Een auto is op de oprit richting Den Oever in de slip geraakt en in de berm beland, twittert weginspecteur Eddie van Rijkswaterstaat. Inmiddels staat het voertuig weer op de weg, en is de omleiding voor verkeer richting Den Oever opgeheven.  

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Op de A9 richting Alkmaar kom je zowel bij Badhoevedorp als bij Akersloot in de file terecht. Op beide plekken staat het verkeer over een afstand van twee kilometer vast, wat maximaal tien minuten vertraging oplevert.

Onderweg van Amsterdam naar Den Haag, dan kun je je borst natmaken: Op de A4 tussen Hoofddorp en Leidschendam kom je volgens de ANWB over een afstand van bijna 23 kilometer hooguit stapvoets vooruit. 

Benieuwd waar bij het bij jou in de buurt vaststaat? Bekijk dan hier de meest actuele file-informatie

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!