Ga naar Content

Vazen opzij en honkballen maar

BUSSUM - Het nieuwe kalenderjaar begon voor onze reizende verslaggever Dennis Nieuwenhuis in de Bussumse honkbalvallei. HCAW bood jongeren tussen de 5 en 12 jaar op de open dag kennismaken met de honkbalsport. Het plezier stond bovenaan! 

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Eén van de trainers op de open dag was Clive Mendes, oud-speler van HCAW. Hij moest bij het zien van al die kinderen even terugdenken aan vroeger. "Ja dat zeker, want ik doe ook honkbalscholen en ik heb ook heel lang de algemene wintertraining bij HCAW gedaan, Midden-Nederland doe ik trainingen op het veld. Het doet mij dus zeker terugdenken aan mijn tijd als speler, want bij ons werd het ook vroeger goed met de paplepel ingegoten", legde hij Dennis enthousiast uit.

"Het doet mij terugdenken aan mijn tijd als speler"

Trainer clive mendes
Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Trotse moeder
Terwijl alle kinderen druk bezig waren met het slaan en vangen van de bal, keken veel ouders gespannen en trots toe. "Hij doet het super goed! Honkbal zit in de familie. Thuis honkbal, hier honkbal. Alle vazen worden in huis opzij geschoven en ik ga soms naar boven", vertelt een moeder lachend.

"Honkbal zit in de familie. Thuis honkbal, hier honkbal"

moeder van een deelnemer

Dennis een keer bij jou langs?
Wil je ook een keer dat Dennis Nieuwenhuis bij jouw evenement langskomt of wil je hem laten kennismaken met een nog vrij onbekende sport? Stuur dan een mail naar [email protected].

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis