Ga naar Content

IJmuidenaar bedreigd en mishandeld: politie zoekt getuigen

HAARLEM - Een IJmuidenaar is gisteravond mishandeld door twee mannen in de Ter Spijtstraat in Haarlem. De twee mannen wilden de man mogelijk beroven.

Inter Visual Studio - Foto: Inter Visual Studio

De IJmuidenaar werd door het tweetal onder andere bedreigd met een mes en werd gedwongen om achter in zijn auto te gaan zitten. Hij probeerde weg te komen en werd tijdens het wegrennen door een van de twee daders geslagen en geschopt.

Desondanks wist hij toch weg te komen en riep om hulp van een bestuurder van een zilverkleurige auto die aan kwam rijden. Deze automobilist stopte, waardoor de verdachte die achter de man aan zat, wegrende.

Vervolgens heeft het slachtoffer bij een woning aan de Kleverlaan aangebeld en daar de politie gebeld. 

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben in de Ter Spijtstraat of de directe omgeving van de Kleverlaan. De politie zou ook heel graag de automobilist willen spreken die stopte voor het slachtoffer.

De daders waren allebei rond de 20 á 30 jaar oud en hadden een donkere huidkleur. Een van hen had kort krullend haar. De ander droeg een donkere gewatteerde jas van glimmende stof en een schoudertasje. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!