Start van hoofdcontent

West-Friesland

nl

Karaoke tegen MS en kerstmarkten: wat is er dit weekend te doen in West-Friesland?

13 december 2019, 17.00 uur · Door Sander Huisman

WEST-FRIESLAND - Wil je er dit weekend op uit, maar heb je geen idee wat er te doen is in West-Friesland? Dan praten wij je in dit overzicht bij over allerlei evenementen en activiteiten die dit weekend in West-Friesland plaatsvinden. Zo kun je vanavond karaoke zingen in de strijd tegen MS, morgen naar The Dirty Daddies in Hoogwoud en zondag naar kerstmarkten in Hoogkarspel en Hoorn.

Adobe Stock

Vrijdag

Jongerenwerkers van de SED gemeenten nodigen vanavond iedereen van twaalf tot zeventien jaar uit in Jongerencentrum Inventas in Grootebroek. Dit om als pilot er samen een mooi feest van te maken onder de naam Invites. Het feest begint vanavond om 20.30 uur.

In 't Kroegie in Hoorn kun je vanavond karaoke zingen in de strijd tegen MS. De maandelijkse karaoke in de kroeg wordt deze keer gewijd aan deze ziekte aan het centrale zenuwstelsel. Vanaf 21.00 uur kun je je favoriete hits meezingen met het scherm en het goede doel steunen.  

Zaterdag

Hoogwoud zal morgenavond op zijn kop staan als The Dirty Daddies langskomen met hun Grand Theft Audio Tour. De zevenkoppige band is niet onbekend in West-Friesland en staat na hun uitverkochte show in de AFAS Live morgen in Sportcentrum De Weyver. Het evenement begint morgen om 20.00 uur.

In Vereenigingsgebouw De Tuf kun je morgenavond naar de laatste editie van Tuf Trug van dit jaar. Niemand minder dan Dansado & De Feestneger staan dan in Bovenkarspel, naast DJ Stuck In The Cage. Het evenement begint morgenavond om 20.00 uur.

Rick de Leeuw staat morgenavond met zijn band in Manifesto in Hoorn. Tijdens deze show komen alle hoogtepunten uit zijn rijke oeuvre voorbij. De deuren van Manifesto worden morgenavond om 20.00 uur geopend.

Zondag

De Nederlandse handbalsters hebben na een spannende wedstrijd tegen Japan de finale van het WK-handbal bereikt. Je kunt deze wedstrijd aankomende zondag live bekijken in sportcafé De Kloet in Grootebroek. Meerdere grote schermen staan weer daar opgesteld. De finale wordt zondag om 12.30 uur gespeeld.

Je kunt deze zondag een gigantische kerstmarkt in Hoorn bezoeken met bijna 200 stalletjes. Zowel het Kleine Noord als het Grote Noord staan vol met sfeer-, kerst- en winterse artikelen. Dit vindt plaats tijdens de Superkoopzondag. De kerstmarkt begint om 11.00 uur.

Is Hoorn te ver reizen voor je, dan kun je deze zondag ook naar de kerstmarkt in Hoogkarspel. Op het Raadhuisplein zingt het koor Reigersmart en even later staan zij in de Laurentiuskerk. De kerstmarkt in Hoogkarspel vindt plaats tussen 13.00 uur en 14.30 uur.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!