Start van hoofdcontent

NAARDEN

nl

NH Events bij Kerstmarkt Naarden

14 december 2019, 19.34 uur
Door Redactie · Foto: Stichting Burgerzin Naarden

Waartoe de samenwerking van een paar Naardense partijen kan leiden, maken we vanavond mee in de Grote Kerk. Van 12:00 tot 20:00 uur is de markt te bezoeken. Met om 15.00 uur een optreden van de Beatrix Brass Band. En om 17.30 uur begint buiten de kerk het kerstspel, met aansluitend, om 18.15 uur, ín de kerk de Sing-along, die tot ca. 19:00 uur duurt.

NH Events bij Kerstmarkt Naarden - NH Nieuws

Stichting Burgerzin Naarden, het Goois Vocaal Ensemble en de Grote Kerk Naarden sloegen dit jaar de handen ineen en komen met een overdekte Kerstmarkt, in combinatie met een Kerstspel en samenzang. De eerste editie van wellicht een jaarlijks terugkerend festijn.

Nadat de openlucht-Kerstmarkt een aantal jaar achter elkaar getroffen werd door door wind en regen, besloot Stichting Burgerzin dat het beter anders kon. Dat sloot goed aan bij de wens van de Grote Kerk, om meer plaats te bieden aan samenkomsten vanuit de lokale gemeenschap. Met de gezongen bijdrage van het Goois Vocaal Ensemble staat er nu een sfeervol evenement, dat ook bij slecht weer overeind blijft staan.