Zaanstreek-Waterland

Purmerendse agenten zoeken eigenaar van fiets: 'Kwam uw zoon met een slecht verhaal thuis?'

10 december 2019, 06.57 uur · Door Redactie

Whatsapp

PURMEREND - Twee Purmerendse agenten zijn op zoek naar de eigenaar van een fiets die zondagavond in de Gors is achtergelaten. Een groepje jongeren had bij het winkelcentrum kattekwaad uitgehaald, waar de agenten melding van kregen. Bij de achtervolging op de jongeren, bleef de fiets van één van hen achter. 

Politie Purmerend

"Na een korte zoekslag zagen wij de groep fietsen over de Gorslaan", schrijven de agenten in een Facebookpost over het voorval. "Helaas was onze auto niet opgewassen tegen de steegjes in de Gors en na een achtervolging te voet moest een van de jongeren zijn fiets achterlaten. Het lukte niet om de jongeman te achterhalen."

Daarom zijn de agenten 'zo vriendelijk geweest de fiets even veilig te bewaren', gaan ze verder. "Nou zouden wij nog graag een goed gesprek met de jongeman, welke naar schatting tussen de 14 en 17 jaar oud is, hebben. Dus is uw zoon gisteravond thuis gekomen zonder fiets en had hij daar wellicht een slecht verhaal over stuur hem dan even langs ons bureau."

Quote

"Is uw zoon thuis gekomen zonder fiets en had hij daar wellicht een slecht verhaal over? Stuur hem even langs ons bureau"

purmerendse agenten

De fiets staat op het politiebureau netjes op de rechtmatige eigenaar te wachten. "Wij zullen hem na een goed gesprek en een warme drank naar keuze weer netjes het bureau laten verlaten", zo sluiten ze het bericht af. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Whatsapp