Amsterdam

Dit zijn de Noord-Hollandse opvolgers van Eva Jinek

9 december 2019, 10.20 uur · Aangepast 9 december 2019, 11.25 uur · Door Redactie

Whatsapp

Onder de tien presentatoren die Eva Jinek opvolgen, zijn enkele Noord-Hollandse talenten. Zo gaan de geboren Alkmaarse presentatrices Sophie Hilbrand en Giovanca Ostiana de talkshow op NPO1 één dag per week presenteren. 

Wikimedia Commons/Partij van de Arbeid - BNNVARA - Wikimedia Commons/Fred Ernst

Sophie Hilbrand (44) werd bij het grote publiek bekend als presentatrice van het wekelijkse BNN-programma Spuiten en Slikken, waarin onder meer drugs werden getest en standjes werden besproken.  

Hilbrand gaat de talkshow één dag in de week presenteren met Buitenhof-presentator en voormalig NRC-verslaggever Hugo Logtenberg (45).

Giovanca Ostiana (42) is sinds 2017 ook presentatrice van het VPRO-muziekprogramma Vrije Geluiden, dat sinds 2001 wekelijks op zondag wordt uitgezonden. Ostiana gaat een duo vormen met Tijs van den Brink (49), die eerder met Andries Knevel de talkshow Knevel & Van den Brink presenteerde.

Andere duo's

Het derde duo wordt gevormd door 'jakhals' Erik Dijkstra en de Amsterdamse Willemijn Veenhoven, die sinds 2014 voor BNNVARA met Patrick Lodiers het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV presenteert. Het vierde koppel bestaat uit presentatrice en 'dochter van' Carrie ten Napel en journalist en voormalig Amerika-correspondent Charles Groenhuijsen. 

De negende en tiende naam worden later bekendgemaakt, al zijn er sterke geruchten dat Jort Kelder (presentator en voormalig Quote-hoofdredacteur) en Fidan Ekiz (onder meer bekend als presentatrice van de Nieuwe Maan) het vijfde koppel zullen vormen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Whatsapp