Ga naar Content

Carjacking op parkeerplaats in Wormerveer

WORMERVEER - Een man is gisteravond in Wormerveer beroofd van zijn auto en andere waardevolle bezittingen. 

Foto: Google Streetview

Dat laat Wormerveerder Michel Schermer aan NH Nieuws weten. Een politiewoordvoerder bevestigt de lezing, en vult aan dat het om een zwarte Toyota Aygo gaat waarvan het kenteken begint met 40 en eindigt op P4. 

"Het gebeurde op de parkeerplaats schuin tegenover m'n huis", vertelt Schermer. Hij benadrukt dat hij van de beroving zelf niets heeft meegekregen. "Maar ik zag die man op een gegeven moment richting m'n huis lopen."

Aangifte

De man vroeg Schermer of hij 112 voor hem kon bellen. "Hij zei dat 'ie bedreigd en beroofd was, en dat ze z'n auto en z'n telefoon hadden meegenomen." Niet veel later was de politie ter plaatse, en is het slachtoffer meegegaan naar het bureau om aangifte te doen. Agenten hebben de omgeving uitgekamd, maar de auto en de verdachten niet aangetroffen. 

De auto staat inmiddels als gestolen geregistreerd, bevestigt de politiewoordvoerder. "Wie het voertuig ziet rijden of ergens ziet staan, wordt verzocht dat bij ons te melden." Ook getuigen van de beroving, die nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd contact op te nemen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!