Ga naar Content

Gerelateerde videos

Bloemen en het Dankjewel Diner voor boodschappenheld Willem

AMSTERDAM - Al jaren haalt Willem voor tante Hennie de boodschappen. Nu hij tijdelijk in een rolstoel zit, gaat Hennie bij hem langs om hem een hart onder de riem te steken met een bos bloemen.

Door een operatie aan zijn voet is Willem tijdelijk wat minder mobiel, maar doorgaans is hij de steun en toeverlaat van zijn tante Hennie. Vanuit Amsterdam-Noord gaat hij dan op pad om Hennie in Amsterdam West te voorzien van haring, boodschappen en sigaretten.

Lees meer

Scootmobiel

De sigaretten draait Willem zelf voor tante Hennie. Een doos vol, dan kan ze er weer even tegenaan. Op zijn scootmobiel gaat Willem door Amsterdam om Hennie de boodschappen te brengen en dat al jaren.

Daarom verdient hij een uitnodiging voor het Dankjewel Diner, vindt Hennie. "Je bent altijd zo lief voor mij, je staat altijd voor me klaar. Als er wat is, dan bel ik je en je komt. Nu wil ik jou bedanken."

Zelfs nu Willem niet kan lopen, denkt hij aan Hennie. Zo geeft hij haar een gourmetstel waar zij het al lang geleden over gehad hebben. Wat er ook gebeurt, Hennie kan rekenen op haar Willem!

Diner
Het Dankjewel Diner is op 17 december in Amsterdam. Alles over de genomineerden en het diner vind je op deze pagina