Ga naar Content

Bokslegendes bij elkaar in Oostzaan

OOSTZAAN - Een stap terug in de tijd in Oostzaan. Daar kwamen bokslegendes van weleer samen tijdens het Cees Hallie & Mat Walda boksevent. Onder toeziend oog van razende reporter Dennis Nieuwenhuis was het één grote reunië.

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Eén van de grote animators van het event was Mario Walda. Hij verzette met een aantal anderen bergen met werk om het gala van de grond te krijgen. "Mijn vader en Gilbert Hallie zijn vader zijn allebei dik in de tachtig en hebben altijd met elkaar gebokst net als Gilbert en ik. Wij zijn geïnjecteerd door het boksen en zodoende hebben wij samen besloten om voor onze ouders een Nederland - Duitsland te organiseren", legt Walda uit.

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis

Oud-bokser Delibas onder de indruk
Ook zilveren medaille winnaar op de Olympische Spelen van 1992, Orhan Delibas, was aanwezig in Oostzaan. Hij was onder de indruk van het boksevent. "Sinds lange tijd dat ik zo'n mooi gala heb gezien hier in Oostzaan, dus mijn complimenten aan de organisatie", vertelde hij aan verslaggever Dennis.

Cees Hallie en Mat Walda boks event - NH Nieuws

Dennis een keer bij jou langs?
Wil je ook een keer dat Dennis Nieuwenhuis bij jouw evenement langskomt of wil je hem laten kennismaken met een nog vrij onbekende sport? Stuur dan een mail naar [email protected].

Foto: NH Sport/Dennis Nieuwenhuis