Noord-Holland

NL
V

Slecht weer zorgde vanmorgen voor lange files op de A1, A9 en A10

28 november 2019, 09.27 uur · Aangepast 28 november 2019, 11.39 uur · Door Redactie

NOORD-HOLLAND - Op meerdere snelwegen in de provincie was het razenddruk op de weg. Het verkeer op de A1 richting Amsterdam, op de A9 richting Amstelveen en op de A10 bij knooppunt Watergraafsmeer stond vast. 

Adobe Stock

Volgens Rijkswaterstaat kwam de zware ochtendspits door meerdere ongevallen die ontstaan door het slechte weer van vanmorgen. Weggebruikers kwamen vooral bij knooppunt Watergraafsmeer in de file. Op de A1was de vertraging tussen Amersfoort en Amsterdam ontstaan door een ongeluk. De weg is inmiddels weer vrij, maar de vertraging liep op tot ruim een uur.

Door het ongeluk op de A1 en het vaststaand verkeer daar, was de A9 ook druk. Bij het knooppunt Velsen was een ongeluk gebeurd, hierdoor was de linkerrijstrook dicht. De vertraging was opgelopen tot ongeveer twintig minuten. De weg is inmiddels weer vrij.

Op de A10 was er ter hoogte van Zeeburg bij knooppunt Coenplein een ongeluk gebeurd. Hier stond een file van elf kilometer. De vertraging was negentien minuten en was de rechterrijstrook dicht. Ook deze weg is inmiddels weer vrij.

Bekijk de actuele verkeersinformatie hier.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!