Ga naar Content

Arrestatieteam overmeestert Bussumer die agenten bedreigt met broodmes

BUSSUM - Een bewoner van een flat aan de Scheperweg in Bussum heeft gisteravond agenten bedreigd met een broodmes, toen ze hem toespraken vanwege geluidsoverlast. Er moest een arrestatieteam aan de pas komen om de man aan te houden. 

Foto: Inter Visual Studio/Jud

De Bussumer veroorzaakte geluidsoverlast gedurende een groot deel van de avond. De agenten namen na meerdere klachten van buren poolshoogte.

Broodmes

Toen ze de man aanspraken op de herrie, werden ze met veel rumoer door hem ontvangen. De Bussumer gaf veel tegengas en begon met een broodmes de agenten te bedreigen. Het lukte de agenten niet om de man tot bedaren te brengen, waarop ze de hulp van een arrestatieteam vroegen. Het opgeroepen arrestatieteam had de herrieschopper snel overmeesterd. 

Een van de betrokken agenten heeft aangifte tegen de Bussumer gedaan vanwege bedreiging. Of de man nog vastzit, is niet bekend. 

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!