Ga naar Content

Fadozangeres Daisy Correia neemt sabbatical en treedt voor allerlaatste keer op

BURGERBRUG - De 33-jarige fadozangeres Daisy Correia uit Alkmaar heeft besloten een sabbatical te nemen en (voorlopig) te stoppen met haar zangcarrière. Ze gaf gisteren in Burgerbrug haar allerlaatste optreden. De tranen bleven niet uit.

Foto: Noordkop Centraal / Kitty Mertz

De half-Portugese Daisy, die twintig jaar heeft opgetreden waarvan twaalf jaar met de fado die haar zeer na aan het hart ligt, stopt met haar zangcarrière en gaat zich bezinnen op wat zij wil gaan doen.

Van heinde en ver waren haar fans gekomen om het concert bij te wonen. Ze werd op de piano begeleid door haar goede vriend en pianist Frank Keizer. De allereerste keer deed zij de fado met Frank Keizer en daarom wilde zij dat ook samen met hem voor de laatste keer doen. Haar moeder, Manuela Correia, was in haar zangcarrière haar grote drijfveer. Manuela regelde alles: van de optredens tot de p.r. en de verkoop van de cd's. Ook haar stiefvader had een grote rol in het totale gebeuren.

De in Amsterdam geboren Daisy heeft in Alkmaar haar eigen zangstudio en geeft muziekles op het Regius College in Schagen.

Onze mediapartner Noordkop Centraal was bij het laatste optreden van fadozangeres Daisy:

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!