Ga naar Content

Politiehond Paco vindt inbreker terug in bosjes

ZANDVOORT - Politiehond Paco heeft afgelopen nacht een inbreker op het terrein van Center Parcs in Zandvoort in de bosjes teruggevonden. Dat meldt Politiehonden Noord-Holland op Facebook.

Foto: Facebook/Politiehonden Noord-Holland

De inbreker is door een bewaker betrapt. Die waarschuwde de politie. De hondengeleider van de politie heeft met zijn diensthond Paco een onderzoek ingesteld op het vakantiepark. Na enige tijd zoeken werd de inbreker door diensthond Paco in de bosschages aangetroffen.

Camerabeelden

Uit onderzoek van de politie blijkt dat het gaat om een man die in één nacht 14 auto's heeft opengebroken. Hij kon herkend worden met behulp van camerabeelden die van hem zijn gemaakt. Na de aanhouding zijn diverse goederen bij de verdachte aangetroffen die herleidbaar zijn naar eerder gedane aangiftes. Ook is er bij de man thuis onderzoek gedaan. Ook daar zijn diverse goederen aangetroffen. De recherche is druk bezig om uit te zoeken waar deze goederen van afkomstig zijn. De benadeelden zullen worden ingelicht als hun goederen ook zijn aangetroffen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!