Ga naar Content

Wat te doen morgen tijdens de lerarenstaking?

WEST-FRIESLAND - Chaos in menig huishouden door de lerarenstaking morgen, want hoe ga jij die extra vrije dag van je kinderen invullen? Genoeg slimme bedrijven die op de staking inspelen met acties en extra openingsuurtjes. Lees hieronder wat je in West-Friesland met de kinderen kunt gaan doen op de dag van de staking.

Foto: ANP

Hockeytalentdag

De stakingsdag lekker actief doorbrengen? De hockeyclub WFHC Hoorn springt in het gat van de staking en organiseert een 'hockeytalentdag'. Voor 20 euro ben je de kids van 08:30 tot 15:00 uur kwijt. Overigens hoeven de kinderen geen lid te zijn van de vereniging om mee te doen. Aanmelden kan via de site van de hockeyclub.

Speciaal tarief voor de schaatsbaan

Het ijs op op de vrije dag? IJsbaan de Westfries heeft een speciaal tarief in het leven geroepen voor tijdens de stakingsdag. Kinderen tot en met zestien jaar mogen zichzelf voor 2,85 euro van 09:00 tot 17:30 uur vermaken op de schaatsbaan. 

Lees ook

Ballenbakje pakken

Ook Ballorig Hoorn bedacht een ludieke actie rondom de staking. Ze bedacht een heuze 'stakingsdeal' om kinderen naar het speelparadijs te lokken. Entree, plus een 'smulbox' kost je woensdag tien euro. Overigens is de stakingsdeal bij alle Ballorig-vestigingen in Noord-Holland geldig.

Het water in

Zoals op veel plekken in Noord-Holland duiken de zwembaden in West-Friesland ook in de stakingsdag. Optisport de Wijzend in Zwaag en Optisport De Waterhoorn in Hoorn nodigen de kids uit onder het mom van: 'Staken = Zwemmen'.  Qua tarieven en openingstijden verandert er overigens niks.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!