Ga naar Content
Gooi

Hilversum City Run gooit parcours op de schop

30 oktober 2019, 13.46 uur
Door: Sjoerd Stoop · Foto: Nieuws uit Hilversum

De Hilversum City Run krijgt komend jaar een geheel nieuw parcours. Dat laat de organisatie weten. Het parcours van het hardloopevenement blijft wel door het centrum van Hilversum lopen.

Het parcours wordt aangepast om het hardloopevenement allereerst leuk te houden voor deelnemers, maar ook aantrekkelijker te maken voor mensen die niet zo snel mee zouden doen met een hardloopwedstrijd.

Langs het parcours moet bovenal meer entertainment komen en achter de finish wordt volgend jaar een groot eindfeest gehouden.

De Hilversum City Run hoopt komend jaar zeker 10.000 hardlopers aan de start te verwelkomen. De inschrijving voor de hardloopwedstrijd, volgend jaar op zondag 17 mei, start komend weekend.

Hilversum City Run wordt groener
Naast de aanpassingen aan het parcours wil de City Run volgend jaar ook groener en duurzamer worden. Zo worden onder meer de plastic drinkbekertjes bij de waterposten langs het parcours in de ban gedaan en vervangen voor biologisch afbreekbare bekers.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!