Ga naar Content

Wim Jonk zag negen spelers 'zwaar onvoldoende' scoren

Opnieuw leverde de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles FC Volendam een kater op. Voor de negende opeenvolgende keer konden de Volendammers in Deventer niet winnen: 3-0. Trainer Wim Jonk: "Er stonden slechts twee voldoendes in het veld."

Over basisdebutant Micky van de Ven en aanvoerder Kevin Visser was Jonk wel tevreden. De linksback noemde hij in de kleedkamer zelfs een voorbeeld voor de andere spelers."Dat is iemand die er continue voor gaat. Hij maakt ook zijn foutjes, maar toont 95 minuten de inzet die ik graag zie."

"De andere negen hebben zwaar onvoldoende gespeeld. De eerste helft hebben we tot de 1-0 heel aardig gespeeld. Maar we geven het daarna zo makkelijk weg. Er zijn geen excuses he, dit is topvoetbal. Ze moeten sneller leren."

Lees ook: FC Volendam hard onderuit tegen Go Ahead Eagles

Jonk wilde na afloop niet dat Van de Ven voor de camera zijn verhaal deed. De andere voldoende, aanvoerder Kevin Visser, kwam stevig balend zijn zegje doen: "Als je zo slap aan de tweede helft begint, is de wedstrijd afgelopen. We hebben vandaag te weinig gebracht om een resultaat te halen. Het is gewoon klote."

Klik hieronder voor het hele interview met de middenvelder van FC Volendam.

Kevin Visser: "Het is klote" - NH Sport/Edward Dekker

Foto: Pro Shots/Erik Pasman