Ga naar Content
West-Friesland

Woningvideo jonge makelaar uit Enkhuizen een van de beste in Europa: "Het is heel gaaf"

19 oktober 2019, 07.00 uur
Door: Sander Huisman · Foto: Jelle Ooteman

Makelaar Jelle Ooteman uit Enkhuizen kan zijn geluk niet op. Zijn video over de te koop staande woning in de Meindertsloot in Enkhuizen werd als tweede verkozen bij de awards van Beste Woningvideo van Europa. De awards werden uitgereikt op de RE/MAX conventie voor alle Europese makelaars op Mallorca. "Het is heel gaaf om de tweede prijs te winnen", laat de 28-jarige makelaar weten aan mediapartner WEEFF.

"Ik ben voor deze video met paard en wagen naar de woning toe gereden", aldus Jelle. "Ik probeer vaker op een bijzondere manier de aandacht te trekken in mijn video's. Zo ben ik eerder met een zeilboot en ook met een jetski naar een woning toegegaan."

Lees ook: Say cheese to Funda: makelaar maakt woningen menselijk met kiekjes voor zichzelf

Een van de beste 30 makelaars
Uit video's van 24.000 Europese makelaars werd de video van Jelle gekozen. Ruim 1200 makelaars waren op Mallorca aanwezig en konden stemmen op de prijs voor de beste woningvideo. "Ik heb geen prijs grekegen voor mijn tweede plaats, want die kreeg alleen de winnaar. Maar het was al een hele eer om genomineerd te zijn", aldus de 28-jarige Jelle. "Onofficieel heb ik te horen gekregen dat ik bij de beste 30 makelaars onder de dertig jaar in Europa hoor."

"Mijn video's maak ik samen met twee jongens uit West-Friesland", gaat Jelle verder. "Tim Koster en Derk Smit hebben een bedrijf in Andijk en filmen en monteren al mijn video's. Zij zijn onmisbaar en hebben ook bijgedragen aan het winnen van deze prijs."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!