Ga naar Content

Spannend potje voetbal tussen wethouders en Bussums walking voetbal-team

Een spannende pot voetbal zaterdag op het pleintje voor het gemeentehuis van Gooise Meren. Daar trokken wethouders en raadsleden hun voetbalschoenen aan voor een wedstrijdje tegen het walking voetbal-team van voetbalclub SDO.

De voetbalclash werd gefloten door burgemeester Han ter Heegde, die zijn ambtsketen maar wat graag inruilde voor een scheidsrechtersfluit. "En ik heb een paar gele en rode kaarten meegenomen, want er voetballen wel politici. Daar ben ik gewend om mee te werken. Die moet je kort houden", zei de burgemeester met een lach.

De wethouders en raadsleden waren net te sterk voor de doorgewinterde voetbalsenioren en wonnen met 4-3. De walking voetballers zinspeelden na afloop al meteen op revanche en denken er over om elk jaar te gaan voetballen tegen de wethouders en raadsleden.

Drukbezochte seniorenmarkt
Het voetbalpotje werd gespeeld als uithangbord van een verder drukbezochte seniorenmarkt. Ouderen werden daar voorgelicht over onder meer sport en bewegen, maar ook over wonen en zorg.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!
Foto: