Ga naar Content
Gooi

Man die in beslag genomen drugs stal van politie nog spoorloos

26 september 2019, 15.15 uur
Door: Sjoerd Stoop · Foto: Google Streetview/Adobe Stock

De man die twee weken geleden tijdens een aanhouding in Hilversum drugs stal uit een politieauto, is nog altijd niet gevonden. Dat meldt de politie.

De man stal op maandag 9 september pakketjes met nog onbekende drugs die de politie even daarvoor in beslag had genomen van een automobilist op de Soestdijkerstraatweg, vlak voor het MBO College.

De aanhouding van de automobilist verliep niet zonder slag op stoot: er ontstond een gevecht tussen de man en de politie. Bij dat gevecht vielen er plots pakketjes met drugs op straat. De politie vroeg een omstander die pakketjes op te rapen en ze in de politieauto te leggen. De omstander deed dat netjes, maar een andere man ging vervolgens met de drugs aan de haal.

Nog niet gemeld
De stelende man staat op camerabeelden. Meteen na het voorval riep de politie de dader al op zich te melden, maar dat heeft hij tot nu toe niet gedaan. De politie laat weten dat het onderzoek naar de man nog loopt. De camerabeelden worden nog niet openbaar gemaakt, maar een woordvoerder van de politie sluit niet uit dat dat later alsnog gebeurt om te man te pakken.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!