Gooi

NL
V

Al meer dan 300 kaartjes voor ernstig zieke Bussumse jeugdbrandweerman

18 september 2019, 14.37 uur · Aangepast 19 september 2019, 09.22 uur
Door Sjoerd Stoop · Foto: Judith van Dijkhuizen

De ernstig zieke Bussumse jeugdbrandweerman Max de Bruin wordt overladen met hartverwarmende reacties. De 14-jarige knaap heeft al meer dan 300 kaartjes gekregen van mensen die hem sterkte en beterschap wensen.

De Bussumse brandweer deed een maand geleden een oproep om kaartjes te sturen naar Max. De jeugdbrandweerman heeft voor de tweede keer acute leukemie en kan zich voorlopig niet inzetten voor het korps. Hem staat een zware tijd te wachten.

Lees ook: Bussumse jeugdbrandweerman Max ernstig ziek, brandweerkorps roept op kaartje te sturen

Aan de oproep van de brandweer werd de afgelopen weken flink gehoor gegeven. Max heeft al een zware doos vol met kaarten gekregen.

Daar zullen er nog een hoop bijkomen. Luisteraars van June tot Twaalf op NH Radio hebben de afgelopen weken flink gehoor gegeven aan de oproep om ook een kaartje voor Max te sturen. June zal de vele kaarten volgende week persoonlijk naar Max brengen. 

Hart onder de riem
Gisteren kreeg Max bezoek van Han ter Heegde, de burgemeester van Gooise Meren en Joop Huizing, het hoofd van de brandweervrijwilligers. Ze kwamen langs om Max een hart onder de riem te steken en hem een cadeautje te brengen. 

Tweede chemokuur
Max strijdt nog volop tegen zijn ziekte en die is voorlopig nog niet gestreden. Komende maandag staat hem zijn tweede chemokuur te wachten. 

Nóg meer kaartjes voor Max kunnen gestuurd worden naar: 

NH Radio
T.a.v. June Hoogcarspel
Postbus 9823
1006 AM Amsterdam

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Judith van Dijkhuizen