Ga naar Content

Inbraak in woning aan de Welnastraat in Amsterdam

Op èèn avond wordt er in meerdere woningen in een appartementengebouw in het Amstelkwartier ingebroken. De twee verdachten van 1 van die inbraken zijn vastgelegd op camera.

De Welnastraat in het Amstelkwartier in Amsterdam ligt in een relatief nieuwe wijk, vlak aan de Amstel. Op zaterdag 23 maart komen deze twee mannen rond half acht de centrale hal binnen van een appartementengebouw. Ze lopen een trappetje op naar een voordeur. Dan komt de man met de pet weer terug en kijkt even vol in de camera. Op een gegeven moment gaat de deur open en gaan ze allebei naar binnen. Ze blijven even in de woning en komen er dan weer uit. Terwijl ze op weg zijn naar buiten, komt een derde man de hal binnen. Hij lijkt contact te hebben met het tweetal en daarna vertrekken ze alle drie naar buiten. Rond dezelfde tijd wordt er ook ingebroken bij twee andere woningen in hetzelfde appartementencomplex aan de Welnastraat.

Tips?
Wie meer weet over deze zaak, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Misdaad anoniem melden kan via 0800-7000.

Bekijk alle zaken uit Bureau NH hier terug.