Ga naar Content
Alkmaar

Surprise, surprise! Henny Huisman komt met biografie

26 augustus 2019, 21.37 uur
Door: · Foto: ANP

Surprise, surprise! Tv-presentator Henny Huisman komt met een biografie. Het boek Henny moet uitkomen voor zijn zeventigste verjaardag in juni 2021.

Dat heeft de voormalige presentator van de Mini-playbackshow en de Soundmixshow maandag bevestigd naar aanleiding van een bericht in het radioprogramma Veronica Inside.

Lees ook: Presentator Henny Huisman: "Het succes is me nooit komen aanwaaien"

"Er waren een aantal mensen die het de afgelopen jaren graag wilden doen, maar ik heb de boot lange tijd afgehouden", aldus Huisman, die in Zaandam werd geboren maar een groot deel van z'n leven in Castricum woont. "Het heeft iets definitiefs, alsof je bijna dood bent. Maar mijn zeventigste verjaardag leek mij toch een mooie mijlpaal."

Luchtige terugblik
Henny komt vol te staan met verhalen over Henny Huisman en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Volgens Huisman moet het vooral een luchtige terugblik op zijn leven worden, voor een groot publiek. "Ik ben geen man die opeens filosofisch gaat terugblikken en opeens allemaal wijsheden gaat reciteren."

Voor Huisman staan volgend jaar ook de opnames voor de misdaadkomedie La Famiglia op het programma. Hij wordt in die productie per ongeluk opgejaagd door de Italiaanse maffia. Het boek wordt geschreven door Kevin Kraan en uitgebracht door uitgeverij Inside. Kraan schreef eerder het boek No Limit, over de grote Eurodance-hits uit de jaren negentig.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!