Alkmaar

Jonge AZ-fan overspoeld met kaarten voor tiende verjaardag: "Hij was sprakeloos"

24 augustus 2019, 19.56 uur · Foto: Privé-archief

Whatsapp

Veel AZ-fans hebben Bart uit Alkmaar vandaag de verjaardag van zijn leven gegeven. De jonge voetballiefhebber vierde vandaag zijn tiende verjaardag. Reden voor zijn moeder om vorige week al mede-fans op te roepen om een kaartje te sturen; een vraag waar massaal gehoor aan werd gegeven. "In één woord: geweldig!

Bart heeft een beperking, schreef moeder Antoinette vorige week in de oproep op Facebook. "Er komt niet erg veel op zijn verjaardag. Helpen jullie mee om de brievenbus te vullen met kaartjes?", luidde de oproep, met daaronder het adres waar de brieven heen mochten.

Lees ook: Alkmaarse senioren getrakteerd op Willeke Alberti: "Fantastisch, ik ben zo blij"

Dat heeft Antoinette niet twee keer hoeven zeggen. Vandaag, op de daadwerkelijke verjaardag, kwam Bart aan een volle ontbijttafel. Kaarten, cadeautjes, een taart: allemaal in het teken van AZ en allemaal opgestuurd door mensen die Bart graag een mooie dag wilde geven.

Tekst gaat verder onder foto:

"In één woord: geweldig!", aldus moeder Antoinette. "Hij was sprakeloos. Zijn grotere zus moest alle kaartjes voorlezen. Echt gaaf en ontzettend mooi", bedankt zij de gulle gevers. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Privé-archief
Privé-archief
Whatsapp