Ga naar Content
Haarlem

Deel Haarlem Jazz & More thuis bekijken via Facebookpagina Pletterij

16 augustus 2019, 11.42 uur · Aangepast 16 augustus 2019, 14.18 uur
Door: Dimitri Walbeek · Foto: Inter Visual Studio

Dankzij een live-verbinding op internet zijn meerdere optredens van Haarlem Jazz & More te bekijken via mediapartner Pletterij in Haarlem.

Gisteravond was er in het debat- en cultuurpodium van Haarlem eerst een trio te volgen met Wilbert de Joode, Marta Warelis, Michael Vatcher. Daarna besteeg het Thijs Klaassen Kwintet het podium.

De optredens van gisteravond zijn hieronder terug te zien. Tekst gaat verder onder de video

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

De Pletterij laat zich erop voorstaan nog echte Jazz te programmeren. Haarlem Jazz & More vaart een andere koers: de organisatie richt zich meer op mainstream-muziek om meer publiek te trekken.

Jazzscene
Vanavond presenteert de locatie Pletterij van Haarlem Jazz & More op de Facebookpagina een optreden van de Guy Salomon Group. Dit is volgens de Pletterij een van de veelbelovende nieuwe bands in de jazzscene van Nederland.

Zaterdag verzorgt de Pletterij om 18.00 uur een programma op het hoofdpodium van Haarlem Jazz & More op de Grote Markt. CLOD! treedt daar op, met een 'mix van jazz en rock, met diep groovende sounds, melodische componenten, elementen van indie-rock en een ‘nordic’ benadering van improvisatie.'

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!