Whatsapp

Sport

Telstar-trainer Jonker baalt van trage overschrijving van Glynor Plet

15 augustus 2019, 15.52 uur · Aangepast 15 augustus 2019, 19.09 uur

De kans is groot dat Glynor Plet nog steeds niet speelgerechtigd is voor Telstar en morgen dus niet in actie komt tegen FC Den Bosch. Dit tot grote onvrede van trainer Andries Jonker.

"Glynor loopt hier al vijf weken rond. Hij is een belangrijke speler en wij willen hem kunnen opstellen. Dat wordt verhinderd om voor niemand duidelijke reden. Ik stoor mij daaraan", aldus Jonker. De vorige club van Plet was Alanyaspor. Het lijkt erop dat de Turkse club niet over de brug komt met de benodigde papieren. 

Santiago Magallán
Deze week traint Santiago Magallán mee bij Telstar. De broer van Lisandro Magallán die bij Ajax speelt. "Sören Lerby (zaakwaarnemer Magallán) vroeg mij of ik hem een dienst wilde bewijzen en of hij met ons mee mocht trainen. Gezien mijn verstandhouding met Sören dan is dat goed. Hij maakt een goede indruk", vertelt Jonker. De trainer vertelt verder dat het puur om een dienst gaat en dat de kans klein is dat Santiago Magallán voor Telstar speelt dit seizoen. 

(Tekst loop door onder video)

Andries Jonker over Santiago Magallán - NH Nieuws

Wijzigingen
Op basis van de afsluitende training lijkt het erop dat Jonker zijn opstelling gaat wijzigen voor het duel tegen FC Den Bosch. "Dat weet ik nog niet. Het gaat erom dat wij proberen om die jongens het veld in sturen die de grootste kans hebben om te winnen. Dat betekent dat je niet altijd met dezelfde elf spelers gaat spelen", zei Jonker.

Vermoedelijke opstelling: Swolfs, Springer, El Yaakoubi, Korpershoek, Benamar, Berenstein, Najah, Van Doorm, Lynen, Gilmour, Kharchouch  

NH Sport
Whatsapp