Ga naar Content
Gooi

Hilversumse acteur Olivier Richters in Marvel-film

12 augustus 2019, 17.46 uur
Door: · Foto: Joost Lammers / NH nieuws

De Hilversumse acteur Olivier Richters heeft een rol gekregen in de nieuwe Marvel-film Black Widow. De 29-jarige bodybuilder, bijgenaamd 'The Dutch Giant', speelt daarin naast hoofdrolspeelster Scarlett Johansson. Dat heeft Richters bevestigd aan entertainmentdienst BuzzE.

Welke rol Richters gaat spelen, kan hij nog niet zeggen. "Ze willen nog geen enkel detail over de film naar buiten brengen. Op basis van kleine dingen kunnen mensen al gaan gokken hoe het verhaal gaat lopen. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik er wel écht in zit, dus niet alleen met een kleine bijrol."

Lees ook: Hilversumse reus van 2.18 meter breekt door in internationale filmwereld

Richters heeft ook al rollen in de nieuwe Kingsman-film The Great Game en ridderserie Knight's End. Hij zou in Black Widow eerst een relatief kleine rol spelen zonder tekst.

Maar tijdens de opnames waren de makers dusdanig onder de indruk dat zijn rol werd uitgebreid. "Dat was het grootste compliment dat ik kon krijgen", vertelt de 2,18 meter lange en 150 kilo zware Richters aan Shownieuws. "Toen hebben ze de rol uitgebreid van één naar drie weken en tekst voor mij in het script bijgeschreven."

NH Nieuws sprak de reus eerder al over zijn acteercarrière

Nederlandse reus breekt door in internationale filmwereld - Joost Lammers / NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!