Start van hoofdcontent

Gooi

NL
V

Naakte man valt minderjarig meisje lastig op Hilversumse hei

9 augustus 2019, 14.00 uur · Aangepast 9 augustus 2019, 14.20 uur
Door Sjoerd Stoop · Foto: Adobe Stock / Google Streetview

Een naakte man heeft vorige week vrijdag op de hei in Hilversum een minderjarig meisje lastig gevallen. Dat maakt de politie nu bekend. De naakte man wordt nog gezocht.

Het meisje reed op de fiets tussen Hilversum en Loosdrecht. Op haar weg kwam ze een man op een bankje tegen. Toen het meisje dichtbij kwam, stond de man op. Het meisje zag dat de man alleen een t-shirt aan had en verder naakt was. Hij hield alleen een broekje voor zijn geslachtsdeel. 

Geschopt en gevlucht
Toen het meisje door wilde fietsen, greep de man de stang van haar fiets vast. Het meisje heeft hem geschopt en kon daarna vluchten. 

Het flink geschrokken meisje fietste meteen door naar het politiebureau om het verhaal te vertellen. De politie heeft daarna nog gezocht, maar heeft de naaktloper niet meer gevonden. 

Signalement
De politie zoekt de man nog en wil graag weten of er meer mensen zijn lastig gevallen door hem. Er wordt gezocht naar een blanke man tussen de 30 en 40 jaar oud. De naaktloper is 1.70 meter lang, heeft een slank postuur en kort donker haar. Mensen die meer weten worden gevraagd de politie te bellen op 0900-8844.

Haarlemse meisjes
Afgelopen weekend werden er ook al twee meisjes lastig gevallen door een naakte man in het Haarlemse Florapark. De meisjes werden na een avond stappen beslopen door de poedelnaakte man. Ze schrokken en toen ze begonnen de gillen sloeg de man op de vlucht. Ook deze naaktloper wordt nog gezocht. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!