Ga naar Content

Auto rijdt met hoge snelheid Frans restaurant binnen in Landsmeer

(AT5) Een personenauto is afgelopen nacht met hoge snelheid een Frans restaurant ingereden in Landsmeer. Volgens een getuige zaten er drie mannen in het voertuig tijdens het ongeluk.

De auto met drie inzittenden raakte rond middernacht van de weg en gaat dwars door het metalen hek op het terras en knalt dan tegen e pui van restaurant Chez Etienne. De bovenbuurman van het restaurant maakt het allemaal mee. "Ik zat televisie te kijken en toen kwam er een verschrikkelijke knal, ik schrok me wezenloos."

De bovenbuurman keek naar buiten en besloot toen naar buiten te gaan. "Ik was bang natuurlijk, voor instortingsgevaar. Maar hij heeft geen constructie geraakt, daar was ik blij om."

Lees ook: Auto rijdt tegen gevel van rijtjeshuis in Bussum

De eigenaar van een restaurant in de buurt werd uit zijn bed gebeld. Zijn terras zat nog vol mensen toen het gebeurde. "Er zaten hier drie meisjes, die hoorden een auto met grote snelheid deze kant oprijden. Maar ze dachten 'het zal wel', maar op de een of andere manier is ie toch daar terecht gekomen."

In de buurt wordt erover gesproken dat er lachgas in het spel zou zijn geweest, maar de politie kan dat niet bevestigen. Het onderzoek is nog in volle gang, maar de drie inzittenden zijn in elk geval niet aangehouden. De eigenaar van het restaurant is op vakantie in Frankrijk, maar heeft ondertussen al het vliegtuig terug gepakt. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!