Ga naar Content
Zaanstreek-Waterland

Maaltijdbezorger Purmerend beroofd van geld, telefoon en bestelling

23 juli 2019, 12.40 uur · Aangepast 23 juli 2019, 12.54 uur
Door: · Foto: Google Streetview

Een maaltijdbezorger is gistermiddag in Purmerend door twee jongens belaagd en beroofd. Dat gebeurde rond 17.45 uur aan de Doplaan.

Toen hij daar fietste, werd hij plotseling tegengehouden door twee jongens. De bezorger probeerde hen te ontwijken, maar werd vastgegrepen en gedwongen te stoppen. Nadat ze zijn geld, telefoon en maaltijd hadden opgeëist, maakten ze zich uit de voeten. De maaltijdbezorger raakte niet gewond. 

Politie zoekt getuigen
Omdat de twee nog niet zijn gevonden, doet de politie een beroep op getuigen. Een van de daders heeft zwart, gemillimeterd haar, is ongeveer 1,85 meter lang en droeg gisteravond een zwart T-shirt met rode tekst. De ander is ongeveer 1,75 meter lang, heeft kort kroeshaar en droeg een lichtblauw trainingspak. Ze spraken beiden Nederlands en hebben allebei een donkere huidskleur. 

Lees ook: Twee overvallers proberen scooterrijder omver te trekken in Purmerend

Afgelopen zondag werd door twee straatrovers een poging gedaan een scooterrijder te beroven. De daders probeerden de scooterrijder ten val te brengen door aan zijn jas te trekken, maar slaagden daar niet in. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!