Start van hoofdcontent

VOLENDAM

nl

Sonny Stevens 'interessante optie' voor FC Volendam, Schilder in de wachtkamer

20 juli 2019, 20.05 uur

FC Volendam wil de selectie van een kwaliteitsimpuls voorzien. De afgelopen week trainden Sonny Stevens en Robbert Schilder mee met de ploeg van trainer Wim Jonk. Technisch directeur Jasper van Leeuwen bespreekt de opties.

"Beide spelers hebben zichzelf gemeld", verklaart Van Leeuwen op de open dag. "Schilder traint mee, maar er speelt nog niks."

Verdediger Schilder (33) is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde tijdens de voorbije seizoenen voor Cambuur. Tussendoor kwam hij uit voor Heracles Almelo, NAC Breda en FC Twente.  

Stevens
Van Leeuwen laat weten dat de club nog op zoek is naar een doelman. Na het vertrek van Jordi van Stapperhoef naar Bristol Rovers en de langdurige blessure van Mitchell Michaelis, kan Jonk momenteel beschikken over de jonge keepers Nordin Bakker (21) en Barry Lauwers (19).

"Wij staan wel open voor mogelijk nog een keeper erbij", vertelt Van Leeuwen. In die zoektocht is de club uitgekomen bij oude bekende Sonny Stevens (27). "Sonny weet dat wij hem als interessante optie zien, dus het is even afwachten wat eruit komt."

Stevens is een oude bekende van FC Volendam. De 27-jarige doelman uit Hoorn speelde er in de jeugd en stond in het seizoen 2012/2013 onder contract bij Het Andere Oranje.

Foto: Snapshot Video 197719 (00:42)