Ga naar Content

Telstar wint met veel proefspelers met 5-0 van BVC Bloemendaal

Telstar heeft de oefenwedstrijd tegen BVC Bloemendaal met 5-0 gewonnen. De ploeg van Andries Jonker deed dat de eerste zestig minuten met een groot aantal proefspelers.

Zo stonden er namens De Witte Leeuwen op het veld: John Hilton, Crescendo van Berekel, Redouan el Yaakoubi, Bradley Vliet, Azzedine Dkidak, Dylan George, Luis Pedro. In de tweede helft kwam ook nog Denzel Budde binnende lijnen. Van Berkel, Kharchouch, Hilton, Lynen en Springer wisten te scoren voor Telstar.

"Het was vooral nuttig, want ik heb een uur lang een aantal testspelers aan het werk gezien. Zo krijg ik een indruk van hoe ze tegen een andere club spelen", aldus Andries Jonker.

Charlie Gilmour / Timothy Odusina  
Vorige week waren de Engelse speler Charlie Gilmour en Timothy Odusina op proef. "Odusina is helaas geblesseerd geraakt. Die komt terug als hij weer fit is. Naar verwachting zal dat twee tot drie weken duren en dan gaan wij kijken of het hem en ons bevalt. Van Charlie Gilmour hebben wij gezegd dat wij die hier graag willen hebben. Wij zijn nu in gesprek met Norwich om te kijken of wij dat rond kunnen krijgen", aldus Jonker.

Kick Groot
Verdediger Kick Groot liep gisteren tijdens de training een enkelblessure op. "Zonder tegenstander of bal in de buurt ging hij door zijn enkel. Naar verwachting is hij wel vier tot zes weken uitgeschakeld.

Foto: