Ga naar Content
Sport

Oefenduel Telstar - AZ zaterdag live te zien bij NH Sport

12 juli 2019, 11.18 uur
Door: · Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

De oefenwedstrijd tussen Telstar en AZ van komende zaterdag is in zijn geheel live te zien op televisie bij NH Sport. De Noord-Hollandse derby begint om 17.00 uur.

De uitzending op NH begint al om 16:30 uur. De presentator is Erik-Jan Brinkman, die met analisten José Fortes Rodriguez en Ronny van Es naar de wedstrijd kijkt. De twee oud-voetballers zijn tegenwoordig beide zaakwaarnemer en werpen hun blik zaterdagmiddag op het oefenduel tussen de ploegen uit respectievelijk Velsen-Zuid en Alkmaar. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Sjors Blaauw en na de wedstrijd zullen er interviews zijn met de trainers en de hoofdrolspelers. 

Het vernieuwde Telstar onder Andries Jonker begon de voorbereiding afgelopen zaterdag met een zege op de amateurs van VV IJmuiden (6-0). Met AZ staat er komende zaterdag een tegenstander van formaat te wachten. De ploeg van kersvers trainer Arne Slot speelde al meerdere oefenwedstrijden. Er werd gewonnen van Eendracht Aalst (1-3), PAOK (1-0) en Club Brugge (5-2) en ondertussen werd er met 0-3 verloren van het Oekraïnse Oleksandriya. 

Kaarten voor het duel tussen Telstar en AZ zijn te koop voor vijf euro.