Ga naar Content

Telstar-trainer Jonker: "Er ontbreekt nog wel wat. Het is allemaal piepjong"

Telstar is druk bezig de selectie te versterken. "Er ontbreekt nog wel wat. Het is allemaal piepjong. Het is onervaren. Wij zoeken nog sterkhouders", aldus Telstar-trainer Andries Jonker.

Tekst gaat verder onder de video

Andries Jonker en de proefspelers bij Telstar - NH Nieuws

Andries Jonker geeft verder aan dat hij niet specifiek in één linie op zoek is naar spelers. "Getalsmatig is het nog niet goed. Je kan niet met zestien veldspelers een seizoen beginnen. In elke linie hebben wij spelers nodig. Wij hebben heel veel jonge spelers. Dan moet je er voetballers met niveau naast zetten. Zo kunnen die jonge spelers te zich ontwikkelen", aldus Jonker

Vandaag waren er vier proefspelers op het trainingsveld te zien. Bradley Vliet, Timi Odusina, Charlie Gilmour en Redouan el Yaakoubi trainen tot zaterdag met Telstar mee. Na de oefenwedstrijd tegen VV IJmuiden zal trainer Andries Jonker een besluit over de spelers nemen. 

Bradley Vliet is een linkback. De verdediger trainde vandaag voor het eerst bij Telstar mee. "Ik ken al wat jongens. Ik houd van een praatje maken en ben niet de moeilijkste. Ik sluit mijzelf zeker niet buiten en ik wil mij laten zien", aldus Vliet. 

Bradley Vliet op proef bij Telstar - NH Nieuws

Foto: