Ga naar Content
Gooi

Afkoeling nodig met deze hitte? De brandweer helpt je een handje

25 juni 2019, 13.15 uur · Aangepast 25 juni 2019, 13.27 uur
Door: Carina Gutker · Foto:

Kun je met dit warme weer wel wat afkoeling gebruiken? Ga dan vanavond naar Huizen. De brandweer staat daar paraat om alle oververhitte mensen nat te sproeien. Morgen houdt de Weesper brandweer een spuitvoetbalwedstrijd.

De verkoelende bezigheden in Huizen beginnen vanavond om 19.00 uur op het grasveld naast de ijsbaan aan de Aristoteleslaan. De brandweer houdt een uur lang een waterspektakel voor alle kinderen en zal de nodige blusmiddelen inzetten om de verhitte meisjes en jongens nat te sproeien.

Lees ook: Waterspektakel in Hoorn: brandweer test nieuw materiaal

Maar daar blijft het niet bij, want de kinderen mogen met hulp van de brandweerlieden zelf ook 'blussen'. Er wordt namelijk een potje spuitvoetbal gespeeld en de kinderen kunnen huisjes omver spuiten.

In Weesp zorgt de brandweer morgenavond voor wat verkoeling. Daar is vanaf 19.45 uur een spuitvoetbalwedstrijd op het voetbalveldje aan de J.A. Fijnvandraatlaan.

Lees ook: Waterpret met brandweer Hollands Kroon: eindelijk verkoeling voor jeugd

Niet alleen in 't Gooi worden mensen natgesproeid. Zo is vanavond op meerdere plekken in Hoorn een waterspektakel. Ook zorgt de brandweer in Middenmeer vanavond voor spetterende waterpret.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!